Mult dragii noștri,

Ne face mare bucurie să vă înștiințăm că, prin harul Domnului, avem iarăși binecuvântatul prilej de a ne închina Domnului la Ateneul Român din București, în data de 19 ianuarie 2020, începând cu orele 17:00, în evenimentul intitulat: “Apropiați-vă de El!” (Iacov 4:8)

Participă: Corul Maranata – dirijori: Teodor Caciora, Ștefan Frenț, Andrei Ormanji, A.Pele, Ioan Rediș.

Soliști:  Veronica Anușca,  Ato Kawara, Anisia Mihoc, Florin Estefan, Liviu Indricău, Cristian Mogoșan.

Vorbitori: Valentin Popovici (Chicago), Ioan-Aurel Pop, Vasile Mihoc, Ieremia Rusu, Luc Henrist (Bruxelles), Maria Ploae, Ioan Sighiartău.

Instrumentiști: Ernő Egyed, Szolt Garai, Octavian Lup, Teodora Murariu, Olga Berar- Ciglenean.

Evenimentele organizate de-a lungul timpului la Ateneul Român nu sunt spectacole, așa cum ne-au acuzat unii sau alții, ci sunt dovezi de dragoste față de Domnul și Mântuitorul nostru Isus Hristos, și față de semenii noștri. O jertfă de dragoste creștină. Le suntem recunoscători tuturor celor care, într-un fel sau altul, au sprijinit lucrările de la Ateneul Român, și le suntem la fel de recunoscători batjocoritorilor și împotrivitorilor.

Sunt mulți cei cu multă teologie, dar care nu au credință. De altă parte, sunt mulți oameni bogați și importanți care au o viață anostă, plictisitoare, deoarece nu știu de ce au fost creați. Copiii Domnului știu că au fost creați pentru slava lui Dumnezeu. “Şi-a aruncat privirile peste Neamuri, ca să aleagă din mijlocul lor un popor care să-I poarte Numele. (F.A. 15:14)

Pentru omul care știe de ce s-a născut și a venit în această lume, timpul nu este nici relativ, nici incontrolabil. Nu este un dușman, ci un aliat.

Sabina Wurmbrand, care a suferit pentru mărturia sa creștină aproape trei ani în lagăre de muncă forțată comuniste în România și a cărei carte, “Soția Pastorului” a fost tradusă în 20 de limbi străine, repetă: “Dragostea creștină trebuie să fie fără de sfârșit!

Invitațiile se pot obține la: tel. 0769-919.356, sau la e-mail: forumcivic7@gmail.com “Răscumpărați vremea, căci zilele sunt rele.” (Efes.5:16)

Cei care doriți să sprijiniți această lucrare prin donații, o puteți face la:

Asociația Forumul Civic Creștin, București, CFI 14678381

Nr. Ord. Reg. Com: 102/PJ/2002

Cont LEI: RO39 RZBR 0000 0600 0694 9450

Cont USD: RO65 RZBR 0000 0600 0695 2474

Cont EUR: RO76 RZBR 0000 0600 0695 2470

deschise la Raiffeisen Bank S.A. – Agenția Piața Moșilor, Str. Cal. Moșilor nr. 221, Bl 31 A Corp A, sector 2, București, SWIFT CODE: RZBRROBU

Să ne rugăm și să postim cu inimă bună pentru biruința acestei lucrări. Biruința o dă Dumnezeu Tatăl nostru, atât timp cât urmărim să-I dăm cinstea care i se cuvine.

Un fiu cinstește pe tatăl său şi o slugă, pe stăpânul său. Dacă sunt Tată, unde este cinstea care Mi se cuvine? Dacă sunt Stăpân, unde este teama de Mine?… (Mal. 1:6a)

În umilință și cu dragoste,
Ioan Panican, 12 dec.2019

Evenimente Ateneu

O scurtă descriere a seriei de evenimente de la Ateneu
ACTUAL

Filme documentare

O scurta descriere a seriei de filme documentare

Emisiuni
TV

O arhiva a emisiunilor TV la cere a fost reprezentat FCC

Articole
BLOG

Ce cuprinde si ce isi propune sa fie si sa devina blogul